maanantai 18. maaliskuuta 2013

Pursotus-inspiraatiota etsimässä

Innostuin kun törmäsin tähän Facebookissa:Pienessä päässäni säilöin listaa keittiövälineistä, jotka pitäisi hankkia ja pursotin oli yksi niistä. Viime viikolla kotimatkalla poikkesin Confetissa, tulihan sitä ostettua 3 metallista tyllaa ja 18' pursotinpussi. 

Mies valittaa kun leivon kakkuja, koska ei jaksa syödä kaikkea. Päätin ratkaista ongelman ostamalla pienemmän vuuan. Tänään töitten jälkeen menin bussilla Hkin keskustaan ja suuntasin Chef Mariukseen. Kakkuleikkuri tasaisia kakkupohjia varten, spatula kermavaahdon tai kreemin tasoittamiseen ja Prismasta hain 15cm irtopohjavuuan, pari erilaista kakkukupua sekä kakkuaineksia.

Suunnittelin jo leipomuksiani mielessäni. Leivon 2 kakkua. Pinkillä rahkakreemillä päällystetyn peruskakun, jossa täytteenä valkosuklaamoussea ja vadelmaa. Muhkean suklaaunelman kookostwistillä, jossa tuhtia suklaamoussea ja päällä suklaakreemiä sekä kookoshiutaleita.

=) Hyvää tulee. Ja koristelussa on korkeat tavoitteet! Lupasin viedä töihin vähän kakkua huomenna, sillä M ei varmaankaan ole kovin innostunut.(Tietysti vähän myös omaan mahaan uppoaa..)

Inspiraatiokuvia:
Alin kuva Tarja Sievistön blogista Taikina Taivas

Nyt sähkövispilä surisemaan ja kakkuja uuniin. ;) Ihana ilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti