tiistai 26. maaliskuuta 2013

Lemppari sovellukset iPhoneen

Älypuhelimen kun menee hankkimaan, niin ainakin mun miehen sanoin, sitä on sitten pakko käyttää päivittäin akku loppuun. Puhelimeen kun saa kaikkia mahtavia sovelluksia, joista on hyötyä ja hupia.

Mua hauskuuttaa tylsyyden iskiessä Supercellin Hay Day, suomalaisten pelisuunnittelijoiden luoma farmipeli.

Välillä innostun haastamaan itseni King.com:in Candy Crush Sagan karkkimaailmassa.Radio Aallon nettiradio löytyy sovelluksena myös puhelimeen. =) Mukavaa, kun voi esim. bussissa kuunnella ihan omaa kanavaa. ;)


FourSquarella löydät lähimmät palvelut, puistot ja nähtävyydet. Jokainen voi itse merkata lempiravintolansa tänne, jos se ei vielä ole olemassa. Arvioita ja vinkkejä, minne kantsii mennä ja minne ei. Tähän tutustuin erään kamppanjan kautta. Hesburger ja ABC Delit ovat ottaneet käyttöön nämä FourSquare-kupongit. =)

Tällä ReittiGPS toiminnolla voit etsiä bussireitin päämäärääsi gps-sijaintisi perusteella. Toimii hyvin täällä pääkaupunkiseudulla kun tiedät lähipysäkkien sijainnit. Ilmainen, mutta voit päivittää maksulliseen versioon, jolloin näet pysäkit tarkasti kartalla.

Applen uusin karttapäivitys sai mut hieman varpailleni, ja luotan enemmän tähän Google Mapsiin. =)

Nyt kun aloin bloggaamaan, niin ajattelin kokeilla sitä myös mobiiliversiona. Pari postausta oon kokeillu, mutta vielä hieman hakusessa.


FastTorch on simppeli taskulamppu. =) Pistää tuosta punaisesta virtanäppäimestä puhelimen kameran salamavalon päälle. 

Mitkä on teidän lempisovelluksia, mitä tulee eniten käytettyä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti