torstai 18. huhtikuuta 2013

DIY - Koiran peti Vol 1.


Tämän pedin ompelin Muskalle vuonna 2010, kun asuimme yhdessä Asikkalassa. Äidillä ja isällä oli Kodin Ykkösestä ostettuja lattiatyynyjä, jotka olivat toimineet koirien peteinä. Kovassa käytössä niistä oli luovuttu ja muutettuamme Muskalla ei ollut omaa petiä. 

Ajattelin ommella pedin samaan tapaan kuin nuo lattiatyynyt oli olleet. Kysyin asuntolanhoitajalta, oliko asuntolalla ylimääräisiä vaahtomuovipatjoja, joita voisi saada pientä maksua vastaan. Löytyihän niitä, sain patjan ilmaiseksi. Leikkasin patjasta kaksi 70cm x 70cm neliötä, jotka laitoin päällekäin. Aluksi peti oli vain lakanaan käärittynä kunnes sain ommeltua päällisen käydessämme kotona.
Koulun vapaaehtoisessa puutyökerhossa tein patjalle ihan rungonkin. Vanhoista verholaudoista tehty peti on ollut koirien suursuosikki. =) Materiaaleista maksoin ainoastaan päälliskankaasta ja vanusta jota laitoin patjojen ympärille sitookseni ne yhteen. Kustannukset noin 15€. :)


Muska tykkäs kovasti.
Molli tyytyväisenä valtaa sohvat kun koirat nukkuvat omilla pedeillään.

Jipun uusi peti on myös kovassa käytössä, koirilla kesti vaan tovi tottua siihen, se on tuommoinen ruskea ilmapatja. :) Äiti osti sen Stockalta tai jostain noin 60€. =D Ite tekemällä säästää paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti