keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

ÄTSIIH!Ätsiih! Niisk.Troot, troot, troot. Aijjaijai!

Tämän päiväisiä viiliksiä.. Aivastuttaa välillä vallan mahdottomasti. Ne tulee vielä pakon edessäkin ja kahden aivastuksen sarjoina. Aivastuksen jälkeen olo kylläkin helpottaa, mutta ärsyttää kun ne tulee aivan yllättäen.

Jos liikun yhtään alkaa nenä vuotaa.(Keräsin kissojen lelut lattialta, petasin sängyn ja hoidin vähän kukkia) Nenäliinat on jo ihan lopussa, 36h aikana niitä onkin mennyt 45kpl.. Laitoin jo miehelle kauppalistaa, että kun tulee luennolta niin voisiko hakea lisää. 

Lihaksiin sattuu ja tuntuu että selkä ja jalat on kireänä. Vointi kuitenkin paljon parempi kuin eilen. Pitänee jatkaa samalla ruokavaliolla. =) 

Aamulla join 6dl Lipton Enchanted vadelma-mustikkateetä töissä ollessani. Terveystalon visiitin jälkeen söin kotona lounaaksi Sellon K-Marketista ostamani 5dl salaatin jossa oli marinoituja herkkusieniä, pestoilla maustettua mozzarellaa, kaksi kananmunan puolikasta, paahdettua kanaa, raejuustoa, tomaattia ja vihersalaattia. 

Juomapuolella kunnostauduin, sillä äitini on aina sanonut että kuumeisena pitää juoda paljon. 

Join 5dl itse keittämääni mustikkamaitokiisseliä, 2dl Valion Gefilus Appelsiini-Mangomaitojuomaa ja huimat 3,5l vettä. Illalla popsin puolikkaan pitsan(ihan mautonta, aika tylsää..), sillä tuon veden tankkauksen jälkeen oli niin suolaton olo.

Nyt muutoma kuva, kämppä vielä hieman sekasin.Odotan innoissani huomista. Jospa huomenna olo olisi niin hyvä, että voisin siivota. Tänään koitan vielä levätä kunnolla, vaikkakin ajattelin vähän neuloa elokuvia katsellessani. 
Mukavaa päivänjatkoa!

2 kommenttia:

  1. Huiii 3,5litraa kaiken muun lisäksi! :D Ei nyt ihan niin paljoa tarvitse ;) On sun varmaan täytynyt ravata vessassa kohtuullisen tiheään..
    Toivottavasti olo helpottaa!

    VastaaPoista
  2. =D Juu, suunnilleen puolen tunnin välein kävin veskissä. xD Täytin puolen litran vesipulloni heti kun se tyhjeni ja join aina kun kurkkua kuivasi tai janotti. Ei maha ainakaan tykänny pahaa, mutta suolanhimo iski illalla.

    Hullun kuulosta kyllä, mutta se autto, sillä olo oli tänään jo paljon parempi. Jos huomenna vois jo vähän siivota kämppää viikonloppua varten. Viikonlopuksi odottelen töitä, jos sinne tämmösen pärskijän ottavat.

    VastaaPoista