keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

27 päivää ja 700 kävijää!

Aika mahtavaa! Blogin kirjottaminen on ihan vieny mennessään. Bloggerin kävijälaskuri innostaa koko ajan kirjoittamaan lisää. Ravintolapäivänä täällä kävi 137 katsojaa. Se oli aika huima päivä muuteski. 

Oon paria blogia yrittäny aiempina vuosi kirjotella. Taikaa Arkeen -nimellä kirjoitin vuonna 2009-2010 ehkä kymmenen postausta, mutta sillon en sitten enempää innostunu... Oli kiirettä ja laiskuutta, kameraa en saanu käteen.Nyt on taas sellanen kevätinnostus, että tulee oltua koko aika tosi tehokas. iPhonen kamera kulkee joka paikkaan ja järkkäri on kuvausvalmiudessa. Välillä tulee kyllä harmiteltua kuvien huonoa laatua, ei koko ajan jaksa ottaa järkkärillä RAW-kuvia ja muokkaa niitä Adobe Lightroomin kautta... Ei vaan jaksa. On ihan mukavaa huomata, että annan itseni ottaa rennosti. Usein oon niin tarkka, että en halua huonoja kuvia julkasta, tai en halua kirjottaa huonoa tekstiä. Samalla huomaan, että yritän antaa sitä löysää liekaa myös lähimmäisilleni. HUOM. Yritän. Aika hankalaa on. Mies on niin hyvä sotkemaan ja jättämään keittiön kaapit auki, ja miksi kissojen pitää harrastaa kukkamultien ikkunalaudalle kaapimista, MIKS? 
Ois ihanaa saada pari lukijaa lisää. Oon miettiny, mistä olisin ite kiinnostunu toisten ihmisten blogeissa, mitä voisin lukijana omasta blogistani lukea. Aion tässä jonakin valoisana vapaapäivänä kuvailla hieman mun laukkuja, käsitöitä ja huiveja. Niistä saan matskua niin blogin kuvitukseen kuin tekstinaiheiksi. 
Keittiötä pitäisi vielä järjestellä ja muutomia keittiötarvikkeita, joista voin luopua, voisin lahjoittaa tän blogin kautta niitä tarvitseville. Ruokaa pitäisi laittaa useammin, ni voisi postata juttuja hyvästä ruuasta hyvällä mielellä. 

Tälläisiä ajatuksia tänä yönä. Nyt nukkumaan ja aamulla töihin. Viikonlopuksi suuntaamme siipemme Ouluun lapsuudenkoteihimme kyläilemään. Järkkäri lähtee mahdollisesti mukaan, joten sitten on lisää kuvia karvaisista kavereista.

Kuvat keväältä 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti