maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kullan Koto Arpoo!

Oi joi! Mun blogi on saanu jo 5576 katsontakertaa näiden viiden kuukauden aikana, siksi haluankin pitää pienen arvonnan. ;) 


Mä kun en oikein innostu täsmällisitä tasaluvuista, pidän arvonnan nyt ku mulla on aikaa. Arvonnassa palkintona soma kirppislöytö, laukku, josta tulee jollekin toiselle mahtava kaveri. Markus ei vaan anna mun roudata kotiin enää yhtään laukkua, joten se on paras antaa eteenpäin!

Arpaonnea, herkkupalkintojakin luvassa! Saas nähdä montako keksisatsia perjantaina leivon..? ;)Edited/ Arvonta ma 8.7. klo 22:15 - (pe 12.7.) su 21.7. klo 22:15

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Jätäthän s-postiosoitteesi kommenttiin niin palkinto löytää perille. Arvonnan voittajaan otan yhteyttä heti viikonloppuna ja paketti onkin uudella onnekkaalla omistajallaan jo ensi viikolla.

Palkinto 1

Vintage nahkalaukku
Pussukka
Herkkuyllätys: American Cookies ja Mehevät pasteijatPalkinto 2

30 herkullista American Cookieta somassa rasiassa

11 kommenttia:

 1. Täytyyhän se osallistua! Vesi jo lirahti kielelle noista kekseistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun osallistut! Keksit on herkullisia! ;)

   Poista
 2. Osallistun. ;) Sen verran herkullisilta näyttää keksit! s.posti: mango_meloni@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, toinen keksien ystävä! Nyt jäämme odottelemaan lisää osallistujia vielä ensi viikon ajan, sillä nyt viiden yövuoron jälkeen semmoinen väsy, etten vaan nyt jaksa ja kerkeä leipoa kahta keksi pinoa teille oisitte molemmat voittajia! ;)

   Huomenna otan suunnaksi Vuokatin, lupasin mennä lastenhoitajaksi Avioliittoleirille, tarvitsivat sinne apua ja ystäväni oli vinkannut mut sinne. Viikko ruokapalkalla mahtavassa seurassa ihanien pikkuihmisten kans. :) Ja vielä mahtavissa maisemissa!

   Poista
 3. Kekseistä tykkään minäkin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana laukku! Ja kyllä ne keksitkin maistuisivat vallan hyvin :) Eli osallistun ehdottomasti arvontaan :)

  tinttiliini@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Eksyin Susannan blogin kautta ja tykästyin heti blogiisi. Muistoja tuova laukku, joten ehdottomasti mukana arvonnassa, sekä keksit maistuu.

  VastaaPoista
 6. Laukun voisin antaa tyttärelleni, mutta keksit kyllä söisin kaikki itse. Niitä tässä etupäässä lähden tavoittelemaan eli osallistumpa arvontaasi.:)

  VastaaPoista
 7. Apua miten hyvännäköisiä keksejä! Tykkään myös nahkalaukusta, joten osallistun ehdottomasti! :)

  anniinamaariajournal@gmail.com

  Teidän keittiönpöytä on myös ihana, pakko sanoa :D

  VastaaPoista
 8. Lomailija ilmoittautuu myös arvontaan, tehdään tästä vähän jännempää ;)
  Jos voitto nyt jostain syystä osuu mun kohdalle, voin sitten antaa s-postiosoitettani, kun ei vielä ole semmoista joka ei olisi muodostettu kokonaan mun koko nimestä ;P

  VastaaPoista
 9. Oi, ihania uusia lukijoita! Kutsukaa vaan kavereita arvontaan, oih, keksejä tulee varmaan sit leivottua hieman enempi, ku aluks ajattelin.. Hmm. Pari lohdutuspalkintoa?

  Mut ihanaa, kun saadaan jännitystä tähän. Sussu ja Fighter, ehkä teille pitää antaa yhet lisä-äänet, ku olitte ihan alkuperäisessä aikataulussa. :)

  Mä en oo ikinä tullu kiinnittäneekseni huomiota, kauanko nää arvonnat yleensä kestää. Nim. Seuraava on sit varmaan kuukauden..?

  Mä meen nyt hymyillen nukkumaan. Ihania uusia ystäviä on parin päivän aikana saanu. <3

  VastaaPoista