torstai 7. maaliskuuta 2013

Norwegianin siivellä

06:50

Ensi kertaa joulun jälkeen matkalla kotiin! Jouluksi mentiin pohjoiseen junalla, nyt saatiin varattua liput niin ajoissa, että ollaan Boeing 737-800 kyydissä.


19:25

Hieman on silmät ristissä..  Eilen illalla meni puuhastellessa ja pakatessa vartin yli yhteen ennen ku päästiin nukkumaan. Hetken piti untakin odottaa ja uni saldo jäi noin kahteen ja puoleen tuntiin.

 Neljältä pirisi puhelin, pikainen suihku, pakkaamisen loppuunsaattaminen, lasi maitoa naamaan ja menoksi. 4:58 tuli bussi 514K, jonka kyydissä torkuttiin lentokentälle. 

Käytiin kirjaamassa matkalaukku koneeseen ja piipahdettiin Picnic Cafessa aamupalalla. 

Koneessa torkahdin noin 45min ajaksi. Appiukko tuli meitä noutamaan kentältä ja anoppi oli kotona vastassa. Muutoman tunnin torkut piti ottaa, mutta olo ihan torvelo vielä.. :) Käytiin tyttöjen ja miehen kanssa kaupungilla, mulle mukaan tarttui muutomia neulomistarvikkeita Lankamaailmasta ja kuhaa Kauppahallista päivälliseksi.

Kuhaa laitettiin Sillä Sipulin Perhon ravintolakoulu vierailun inspiroimana. Perunamuusia, timjami-valkosipulivoissa paistettua kuhaa, muna-tillibechamelkastiketta ja värikästä salaattia. Salaatissa oli höyrytettyjä kasviksia: parsakaalia ja herne-maissi-paprikaa; lehtisalaattia, punaista ja keltaista paprikaa. Tarkoitus oli laittaa tomaattiaki, mutta se meni unohtumaan. 

Nyt tämä tyttö ottaa rennosti Salkkarien äärellä ja menee petiin uhaten viereisen huoneen valtavia sellonsoitto harjoituksia. On tuohon musiikin määrään kyllä tottuminen. Tässä talossa(anoppilassa) ei montaakaan minuuttia päivässä ole hiljaista, etteikö soisi sello, viulu, piano tai kitara!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti