tiistai 19. maaliskuuta 2013

kaks kaakkua

VAROITUS! WARNING! Jos olet et voi vastustaa kakkuja, ÄLÄ lue tätä päivitystä ja katso näitä kuvia. Sori kaikille.



Kaikki alkoi vuuasta. Kaiserin 18cm vuoka löytyi Prismasta. Kohotetut reunukset pohjassa on ihan must.


Uuni 175°C



3 munaa, 1,5dl luomu ruokosokeria, 1dl vehnäjauhoja, 2rkl perunajauhoja ja 1tl leivinjauhetta.




Ihana Kenwoodin vispilä. <3 M:n edesmennen isotädin jäämistöä. Toimii kuin unelma, vaikkain meteli on hieman normaalia korkeampi.


Voilà! Pohja lähenteli täydellisyyttä. <3



Pehmeä se on!



Tällänen siitä tuli. Vielä on pursotuksissa kohentamista, pitäis olla vissiin vakaampi käsi. Oon melko tyytyväinen jälkeen silti. Namia!



Täytteenä vadelmaa ja valkosuklaamousse. Mousse on samaa tavaraa mitä valkosuklaamoussekakussa. Vaahto on Floran Vispiä, johon sekoitin vaaleanpunaista väriä ja hieman vaniljakreemijauhetta vahvistamaan rakennetta. Tsekkasin vinkkejä kuorrutekermaan ja pursotuksiin Kinuskikissan blogista.





Kakun nro 2 leipomisesta en jaksanu kuvia ottaa, pohjasta ei tullu ihan niin täydellinen. Julie Goodwinin mutakakku maustettuna hieman Red Velvet -uutteella ja täytteenä moussea Taloussuklaalla.  Päällinen on itsekeitelty vaniljavoikreemi, johon sekotin noin 0,6dl tummaa kaakaojauhetta.

Pohjassa on hieman kookosjauhetta, joten päätin käyttää koristelussa luomu kookoshiutaleita, joita löysin Prismasta.

Kakkuisaa illanjatkoa, tämä tyttö taitaa alkaa kömpiä sänkyä kohti, sillä aamuvarhasella pitää tallustella töihin. Saavat siellä osansa kakuista! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti