maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pinkit tossut

Eilen käytiin miehen kanssa juoksulenkillä. 5km ja 50min. Reilusti yli puolet juoksin, mutta välillä oli pakko kävellä. Oon todella tyytyväinen ja innostunu. Heti kun lähtee tulee parempi mieli.

Juokseminen on tälle talvelle jäänyt niin heikkoon happeen. Oon sellanen, että innostun välillä ja sit en taas jaksa pitkään aikaan tehä mitään. Hoksasin just, että meni kuukausi mun iltajumpista. Kahtena iltana jumppasin. Pitäisköhän huomenna testata millaset sarjat jaksan vetää. =)

Tänään kuitenkin kävin Ompussa shoppailemassa, tarkoitus oli löytää ns. vaelluslenkkarit, eli hieman tukevammat kävelykengät. Stadiumissa pyörin ja hyörin. Siellä oli osta 3 tuotetta ja maksa 2 tarjous. Löysin mahtavat kengät! Salomon Neon Trail GTX W. Mustalla pohjalla fuksiaa, kunnon heijastimet, sisävuori ja pohja limen vihreät. Nuo nauhat on pikakiristimellä, tosi kätevät!


Stadiumista tarttui tuohon tarjoukseen mukaan myös Everestin mustat juoksuhousut ja Everestin musta kiiltäväkarvainen fleecetakki. Oon aika tyytyväinen, sillä kengät oli jo muutenki -60% ja vielä kun sain tuon puseron ilmaiseksi. =)

Kiertelin Ompussa vielä Partioaitan ja InterSportin. Partioaitassa ihmettelin huikeita hintoja ja tsekkailin ihan vaan ideoita. Siellä oli käteviä vedenpitäviä pusseja puhelimelle, kameralle, gpslle ja iPadillekin! =) InterSportissa oli paljon ihania huppareita. Voisin talvisin käyttää vaan huppareita, ne on niin ihania. <3  Intersportissa kävin kokeilemassa urheilutoppeja. Oli melkoista urheilua. Ähkin ja huhkin, että sain topin tungettua päälle ja kirosin mielessäni kun yritin ottaa sitä pois. Melkoisen vaivan takana! Toppi ei istunut kovin hyvin, eikä tuntunut kivalta. Mietin ja päädyin H&Mlle. Sieltä löysin 14,95€ hintaan mustan topin(poistin heti siitä tuon pesuohjelappusen), joka istui hyvin ja tuntui mukavalta.

Ohhoh, mustaa vaatetta tuli tänään siis ostettua. =) Hesellä istuessani ja odottaessani jokirapu-katkarapucaesarsalaattia vaihdoin uudet kengät jalkaan ja uuden puseron päälle. Olo koheni kummasti. Shoppailu piristää.

Uusista kengistä innostuneena käväisin yksinään lenkillä. 5km 1h ja juoksua noin 1km. Mukavaa nappikset korvilla kuunnella musaa ja ottaa välillä reippaita juoksupyrähdyksiä ihanassa kuutamossa.

Huomenna vielä rauhalline kotipäivä, keskiviikkona päivä töissä ja illalla Nuuksioon. Kaveriporukalla mennään pariksi päiväksi vaeltamaan. Uudet kengät pääsee heti koetukselle joululahjaksi saamieni kahlaussäärystimien kans.

Mukavaa alkuviikkoa kaikille, huomenna postausta ompeluun, neulomiseen ja askarteluun liittyen tiedossa. ;) Täällä innolla odottelen koiraseuraa lenkille. Viikonloppu tulee ihan kohta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti