maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kädentaitoa ilmassa

Yritin saada miestä kaveriksi Helsingin Kädentaitomessuille, jotka oli tänä viikonloppuna. Ei lähteny. Olisi kuulemma tylsää ja turhautuisi muhun. Kysyin kaveria. - Liian kallista. Lähdin siis yksin. 

Nostin Kampissa käteistä ja talsin Kampista Espalle aamupalalle. Pitää syödä hyvin, että jaksaa. ;) Café Esplanad ihanien leipomustensa kanssa. Ahh. Pari viikkoa sitten käväsin siellä vaan kattelemassa ja tuumasin, että täällä pitää joskus syödä.

Maukas kinkkujuusto seesamsämpylä, jossa oli jääsalaattia, kinkkua, juustoa, kurkkua ja tomaattia, hinta 3,80€. Ei paha. Siis hinta-laatusuhde, ja maku oli oikein kohdallaan. 
Join teen, joka tarjoiltiin jokaiselle asiakkaalle somassa pienessä metallikannussaan.

Jälkkäriksi muhkea mustikkapiirakka, jossa makeaa murua päällä. Pohja oli paksu ja pehmeä, mustikka oli päällä oli kuin survosta.
Nam! Hinta oli melko korvia hivelevä 5,00€! Mutta varmasti sen arvoinen. Vaniljakastike ois kuulunu vissiin hintaan, mutta sen jätin pois.


Nappasin kuvan nopeasti vitriinistä kun olin lähdössä. Leivät tekivät tilaa lounassalaateille. Hinta 9,40€ ja annokset runsaita. Tarjolla mm. kurkkua, tomaattia, paprikaa, fenkolia, lohta, tonnikalaa, fetaa, mozzarellaa... Joku päivä lounaalle siis. =)

Mutta ne kädentaitomessut. Kaikkea ihanaa! Ois pitäny olla kunnollinen kamera mukana, ni oisin voinu räpsiä kuvia ihan suosiolla. Tuli puhelimen kanssa sellanen olo, et kehtaako kuvata.


Makeaakin ois ollu tarjolla, piti vaan jättää rahaa muuhunki. Meikäläisten ruokabudjetilla on joka kuu aika levee perä. =D


Kiersin kaikki osastot kerran ja tein muutomia pieniä ostoksia. Toisella kierroksella juutuin mosaiikkipuotiin.. Se oli menoa!


Nuori tyttö yritti saada mummoaan ostamaan itselleen paketin tälläistä perhosta varten. Mummon mielestä olisi hälle vielä hieman liian vaativa. Perhosen siipiväli noin 45cm. Aika mahtavia, eikös?


Näihin pääsiäismuniin kuitenkin ihastuin. <3 Digikalenteriajassa tulee helposti kaikki juhlat unohdettua. Jos olisi koristeita, niin voisi olla varautunu. Munille oli valmiita tekopaketteja, mutta halusin valita värit ite, joten kasasin paketin ja tuli jopa hieman halvemmaksi kuin nuo valmiit. =)


Tälläsiä ihania ois ollu Kanavatyökeskuksen pisteessä myynnissä. Ei vaan ehkä oo ristipistoinnostusta ihan nuin paljoa. Mahtavia kyllä ovat!


Suojelusenkelin sais myös. :)


Tässä ostossaalis. Oikealla nahkatilkku, löytökorista 5€. Nahka tais olla jopa porosta, siinä vieressä oli poronnahkaisia esiliinoja myytävänä. Mosaiikkimunaa varten tarvikkeet, muutoma vetoketju, koristeteippiä, Elvarin karkkimagneetteja ja yhet Korumetsän korvikset(Uudessa profiilikuvassa).

Pitsiteippiä kerkesin jo kokeilla, huomenna voin postaa muutoman kuvan kun on valosaa.Tällästä jo näpräsin, huomenna loput helmet ja sitten tiistaina saumaus. Saas nähä pitääkö kokeilla vielä toinen samanmoinen, hieman pienemmillä palasilla ja hienommilla kuvioilla. ;)

Mosaiikkihienouksia tuossa kerkesin jo surffailla, täällä olin ihan et Wau!

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti