Just Iida


Tavallisen illan vietän keittiössä häärämässä ja pehmeitä neuleita neulomalla hyvän ohjelman äärellä.  Nautin myös mielikuvituksen 
luomista kokemuksista mehukkaiden lukuelämyksien muodossa.Välillä innostun organisoinnista ja puunaamisesta, on kivaa kun keittiö kiiltää ja tavarat ovat siellä, mistä ne tarpeen vaatiessa helposti löytää.

Yritän olla ekoihminen käymällä kirppiksillä ja kierrättämällä, mutta välillä sorrun shoppailemaan jotain ihan uutta ja kiiltävää.

Kankaita on lipastoon kertynyt sen verta, että vaikka ompelukone surraa niin siellä on ja pysyy. Katsotaas, jos nyt kevään aikana laatikko tyhjenis ja pääsisivät kankaat hyötykäyttöön?

Olen urhelijana ja syömisieni tarkkailijan hyvin jojoileva. Tykkään harrastaa hyötyliikuntaa ja kesäisin saankin itseni huippukuntoon pyöräillen. Pyöräilen töihin, kauppaan, kaupunkiin, puistoon, heppatallille ja ehkä joku päivä vielä Espoosta Ouluun. ;)

Talvisin pylly pysyy tiiviisti sohvassa kiinni. En ole saanut itseäni innostettua kuntosalille käyjäksi. Ryhmäliikunta on mahtavaa, siitä on koppa täynnä mahtavia kokemuksia. 


Tavoitekuva..?

Meidän perheessä lemmikkejä on ollut aina. Äiti on tyytyväisenä antanut meidän puuhailla eläinten kanssa ja isä on hieman aina hangannut vastaan. 

Meidän perheen ensimmäinen lemmikkieläin oli Rilli-kissa, jonka jälkeen tuli Nelli-koira, pari marsua, kani, lisää kissoja, toinen koira, hiiriä, gerbiilejä, hamstereita, lisää kissoja, pari kania, hevonen, toinen hevonen, kolmas koira, lisää kissoja, lisää kaneja, pari uutta hevosta, siskoille koiria, minulle kissoja.. =D 

Joskus listasin meidän kaikki lemmikkieläimet, niitä taisi olla mun elämän aikana ollut noin 42. Tähän olen laskenut myös kissanpennut, joita meillä on ollut 16. 


Kävin Englannissa pelastettujen aasien farmilla kesällä 2004
En voisi kuvitella kotia ilman lemmikkiä. Se tuo kotoisan olon, on aina joku jonka kanssa nauttia elämästä. 

"A home without a dog is just a house."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti