perjantai 15. helmikuuta 2013

Ravintolapäivän suunnittelua

Nyt on kyllä mahtava viikonloppu tiedossa!! Käytiin miehen kanssa ostoksilla, sillä huomenna aloitan leipomukset, ni sunnuntaina saan ottaa hieman rauhallisemmin. ;) Kassatäti tokaisi, että nyt sulla on leipomuksia suurelle joukolle, ostoshihnalla oli mm. 4kg vehnäjauhoja, 2kg sokeria, 2kg voita, kilo suklaata, 500g mozzarellajuustoa, 2 basilikaa, kanasuikaleita, kahvimaitoa, pari sitruunaa jne.

Kutsun kaikki innokkaat ruuan ystävät meille sunnuntaina, tässä hieman menua:


Suolaiset Syötävät
Sämpylä…………………………………………………………2€
Naanleipä tai ruissämpylä(maidoton)
Mozzarella, tomaatti, rucola, Jamie Oliver ’s pesto
tai
Kana, parmesanjuusto, salaatti, käsintehty Ceasar-kastike
Kinkkupiirakka………………………………………………...1,5€

Juotavat
Kahvi…………………………………………………………0,5€
Sitruunalimonaadi……………………………………………1,0€

Makoisaa mahan täydeltä
Mudcake…………………………………………………….....2,5€
Caramel Cheesecake……………………………………….....2,5€
Porkkanakakku………………………………………………...1€
Amerikkalainen pikkuleipä………………......……….............0,5€
- Cashewpähkinä rouheella tai suklaahipuilla

Mä täällä kovasti jännään, että tuleeko ketään. Mun Facebook-tapahtumassa ainoastaan 2 osallistujaa, kylläkin 15 "Ehkä"-ihmistä myös.

Eilen jakelin edellisessä postauksessa laittamaani ilmoitusta Tapiolan keskustaan ja pariin naapuritaloon, ihan paikallisia mummoja ja vaareja houkuttelemaan.

Nyt istun innosta piukena ja huomenna pidän teholeipomispäivän. Saa nyt nähdä, riittääkö yksi mutakakku ja yksi juustokakku. Porkkanakakkua en vaivaudu tekeen yhtä enemäpää. Sämpylöitä ajattelin leipoa 20kpl molempia, oikein semmosia muhkeita. 

Naanleipää
Ruissämpylöitä
Cookies on sit oma jutskansa, niitä voin helposti pyöräytellä sunnuntaina lisää kun teen lauantaina taikinan valmiiksi. Mulla on keksilaatikko, jossa aina miehelle tarjolla keksejä kahvin kanssa, sinne en kaupallisia pyörylöitä laita. ;)

Dallaspullien kanssa aattelin tehä silleen, että huomenna teen taikinan, kohotan sen kerran ja vaivaan. Laitan siihen täytteen ja käärin koko höskän kelmuun ja laitan jääkaappiin, sunnuntaina paistan sopivan määrän kerrallaan. Pullat on ehdottomasti parhaita tuoreina!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti