keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Vihreä villitys

Kevät tulee huimaa vauhtia, ja samalla tulee into vihreään.  Joo, siis kiinnostus vihreää väriä kohtaan kasvaa! Hieman hassua, eikös?

Täällä tullut viimeisen parin viikon aikana monenlaista vihreää villitystä. 

Sain vihdoin kuppituolin lähes valmiiksi. Niin siistiksi, että sitä kehtaa jo melkein esitellä. Tässä pieni pala vaan, loput sit ku final touches has been done. ;)


Muutoma viikko sitten tuli ommeltua tällänen huivi, kun totesin, että miksi sitä kotona pitäisi olla väreissä joista ei tykkää..? Edellinen keltainen huivi ei sopinut yhtään muuhun värimaailmaan, enkä siitä tykkää. Liian pieni. Nyt on hyvä emännöintimössä.


Tämän pussukan ohjetta kaivelin viime viikolla, siihen kun olin joskus törmännyt aiemmin, muttei sillon kolahtanut ommella. Nyt kolahti, ja juuri tämän värin vuoksi! I love <3


Kirpparikierroksella löysin nämä ihanan rustiikkiset kynttilänjalat, joihin piti saada kynttilät. Ihanaa vihreää. Hyvin puhtaasti palavat kynttilät, steariini ei valu, Etolasta 0,63€/kpl, haisevat palaessa vaan melkoiselle. 


Nämä ihanat langat, joo vihreitähän nekin oli. :) Ja on edelleen, hyllyssä, kohta uudet neuleprojektit saa alkaa. ;)


Kukkasien kastelua on tullut harrastettua hieman rohkeammin kun talvella ja sain istutettua kissoille ohraa. Tuolla kukkien seassa kasvamassa vähän isommaksi, ennen kuin pääsee täystuhojen syötäväksi. :)


Vihreä kuuluu kyllä normaalistikin mun lempiväreihin, joten sisustuksessa sitä löytyy, mutta että vähän kaikkialla..? Mukavaa kevättä! 

PS. Mä pistän peukut pystyyn meidän kaikkien puolesta, ettei pakkaset tule ja palelluta jo itäneitä sipulikukkia meidän kaikkien pihoista. :=

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti