maanantai 10. maaliskuuta 2014

LankaShoppailua

Tammikuussa aloittaessani villatakkiani vierailin Menitan Soukan lanka- ja sisustusmyymälässä, Lounais-Espoossa. Olin todella tyytyväinen saamaani asiakaspalveluun ja lankavalikoimaan.
Tänään poikkesin kuitenkin toisaalla turruttamassa langanhimoani ja täyttämässä lankavarantojani. Uusien käsityöystävieni kovasti suosittelemana suuntasin Lankamaailmaan Oulunkylään, Pohjois-Helsinkiin.

Voi hitsit kun olisin tarkemmin katsonut, missä paikka sijaitsee. Kolmen U-käännöksen ja kolmen turhan liikenneympyrä kiertelyn jälkeen avasin Safarin puhelimestani ja katsoin osotteen uudellen.

Liikekeskus Ogeli. Juu, ei mitään mainoksia liikekeskuksen ulkoseinillä, mitä voisi autosta tihrustella. Siellä se kuitenkin oli! Tässä teille muille paikka kartalla, ette eksy niin kuin minä. :)


Oulussa ja Tampereella on tullu käytyä Lankamaailmassa, joten valikoima oli juuri se mitä osasin odottaa. En vaan tiennyt ihan mitä ostaisin. Piti miettiä teenkö vihdoin jotain vain itselleni, vaiko jollekin muulle. Ihanaa pinkkiä olisi ollut monenlaista, josta olisin voinut siskontytöilleni Emilialle ja Olivialle neuloa oikein prinsessamaisia asusteita, mutta mutta. Jossain oli budjetin loputtava. Kolme kertaa emmin ja vein lankoja takaisin. 
Lopulta korissa oli tälläistä:


Kolmella eri värillä tuommoista hassua Schoppel Wolle Reggae merinovillalankaa, kutakin kaksi 50g kerää, yksi herkullisen turkoosi Austermann Step Classic sukkalanka 100g ja ihanan raikkaan vihreä Austermann Step 6 150g.Sopivat ihanasti meitin sisustukseenki. ;) Nuista merinovillasista teen jonkunlaisen pienen tilkkutäkin, saas nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti