torstai 13. maaliskuuta 2014

Keskeneräisyyden selätys

Mä oon ihmisenä semmonen, että innostuessani neulomaan, ompelemaan yms. aloitan monta projektia innoissani, mutta saan vain osan niistä nopeasti valmiiksi ja useampi jää roikkumaan muutomaksi kuukaudeksi tai jopa useaksi vuodeksi. Projektien kertyessä alkaa ottaa päähän kaikki keskeneräiset!

En tehnyt muita uuden vuoden lupauksia, keskeneräisyyden selätys on pakko saada hoidettua. 

Viime vuonna olin lankojen ostokiellossa ja olin tyytyväinen sen onnistumiseen. Sain tyhjennettyä lankavarannoistani lankoja joista en itse niin tykkää. 


Tein koiranpetiin peiton, joka on nyt kotona Jipulla. 


Neuloin isäni villapaita jäämistä isälle pipon.

Neuloin siskolleni joululahjaksi Novitan ohjeella Kalanruotoneulepipon valkoisesta Nallesta.(Piposta en tullut ottaneeksi kuvaa)


Neuloin kalanruotoneuleesta myös mummini kissalle nukkuma-alustan. Lankana mummini koirankarvalankaa. 


Manna tykkäsi testata.

Eilen kerroin, että sain nojatuolin verhoilua tammikuussa huimasti eteenpäin. Nyt se on odottamassa viimeistelyä. Kyllä, sen teen vielä tänä keväänä.

Joulupukin konttiin meni myös toissa talvena ostettua huopaa ja heijastinta.


Marraskuussa innostuin karkkipaperipussukoista. Äiti sai Omar-pussukan, M-sisko Dumlea, K-sisko Hopeatoffeeta, mummi Pihlaja-karkeista, L-käly Marabou-levystä ja kissanhoitaja naapurini tälläiset Marianne-pussukat:Karkkipapruja jäi vielä paljon jäljelle ja työn alla on Pätkis-konvehdeista kauppakassi, Hopeatoffee pussukka itselleni ja aineksia olisi Dumle-pussukkaan. :)

Tällä hetkellä työn alla on aktiivisessa neulonnassa kaksi projektia pipo ja sukat.
Keskeneräisenä, viisi vuotta sitten keskeytyneenä projektina on yhdet kirjoneule lapaset, joita teen ihan omalla ohjeella. Tämä on myös syy, miksi ne on jääneet kesken. Toinen lapanen neulottuna ja toinen ei onnistunutkaan ihan noin vaan tehdä peilikuvana. Vielä joskus! Samansarjan pipo alkaa olla jo hieman kulutettu. =D

Keskeneräisenä virkkaus- ja ompeluprojektina on tälläinen tyyny:


Värinä oranssi ja tavoitteena saada se näyttämään hieman enemmän alkuperäisohjeen mukaiselta.

Muutomia muitakin juttuja hieman kesken, ne esittelen ihan pian. :) Nyt hetken nautin salaatista ja Rikoksista pahin -ohjelmasta ennen kun sukellan taas ompelukoneen hurinaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti