torstai 11. huhtikuuta 2013

Pakkopyykki

Pikkarit ja sukat loppu, pakkopyykki päivä. Ei oikein innostais. Olo hieman nihkeä muutenkin. Nenä tukossa ja kurkussa tuntuu hieman karhealta. Ei ois jaksanu herätä...

Paiskoin nassuun tuhdin aamupalan, jospa se piristäis. Purkki rahkaa, 1 purkki pilttiä, nyt persikka-banaani, 1rlk vehnälesettä, 2rkl kaurahiutaleita ja kymmenen cashewpähkinää kun en enempää jaksanu alkaa ronkkimaan miehen ostamasta pähkinäsekotuksesta. Kaikki sekasin ja summu auki.

Ei olo paljoa piristyny. Mutta raahasin itteni ja koiran pyykkituvalle. Pikkarit, sukat ja urheilutoppi sekä EcoBalls pesupallot koneeseen ja 32min pesu pyörimään. Puhelimeen ajastin soimaan ja 32min kuluttua tuvalle uudelleen.

Kerkesin selailla netistä uutta laturia koneeseen, kun ajastus jo hälytti. Hohhoijjaa. Koiranhihna kainaloon ja menoks. T-paidat, topit ja pitkähihaset koneeseen ja sukat&pikkarit telineeseen. Koira nukkuu. 

Puran tiskit kuivauskaapista kun puhelin jo piipittää. Koira ei korviaan letkauta. Sitä ei kiinnosta. Paidat ulos koneesta ja narulle.  Otan pari kuvaa, melko värikkäitä kuteita ovat. Ja tuoksu on ihana, neutraali. Ei lemua pahalle eikä tuoksahda "hyvälle". Inhoan pyykinpesuaineiden tuoksuja.
Sinne meni kaks koneellista, enempää ei vaan nyt jaksa. Jos huomenna illalla innostuisin uudelleen..?

Nyt kanakeittoa tulille ja raikasta salaattia pöytään, piristäiskö..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti