maanantai 1. huhtikuuta 2013

Lepoa

Viikonloppu kotona vierähti nopeasti levätessä. Nukuin junassa niin paljon kun pystyin, viereinen paikka oli onneksi vapaa. Melko monessa asennossa tuli torkuttua. :D Lauantaina aamupäivällä muiden heppastellessa ahkerasti pihalla mä nukuin pienet päikkärit.

Puolen päivänjälkeen käytiin yhdessä siskoni ja vanhempieni kanssa shoppailemassa. Muska sai uuden nahkapannan ja Hurtan heijastavan nyörihihnan. Söimme Zeppelinin uudessa Crecianissa odottaessa suutarin töitä. Äiti sai korjautettua Nupun suitset, jotka meni joululomalla rikki.

Äiti oli luvannut sunnuntain messuun leipoa ison peltikakun, sillä siellä kastettaisiin neljä ihmistä. Zeppelinin Prismassa suunniteltiin millainen kakku leivottaisiin ja shoppailtiin. 
Päällisen suunnittelussa tuli monenlaista ideaa. Sokerikuorrute tai mantelimassa ois ollu mielenkiintoisia, mutta päädyttiin tekemään simppeli ja jo aiemmin testattu varma kermakakku. Nelikerroksinen, mansikalla ja valkosuklaamoussella täytetty kinuskipäällysteinen kakku, johon tulisi reunoille kermavaahto.

Tosi hyvää siitä tulikin! M-sisko teki ihanan kinuskin ja valkosuklaamousse hyytyi sopivan nopeaa niin se saatiin kakkuun kokonaan ihan ilman reunatukia. Kakusta tuli noin 8cm korkuinen, moussea noin 3cm kerros. :) Nam!

Tietysti syöjien palaute on parasta! Kovasti saatiin kommentteja, että oli hyvää ja suussa sulavaa. Yksi mies kertoi syöneensä kolme palaa, vaikkei normaalisti tykkää täytekakusta ollenkaan. Tyhjä pelti kertoi myös tyytyväisistä herkuttelijoista. :) Ruuanlaitossa ja leipomisessa parasta on just se, että on saanu muille ihmisille hyvän mielen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti