tiistai 28. tammikuuta 2014

Muutoksen tuulet puhaltaa!

Täällä ollaan, entistä innokkaampana. Blogin puolella hiljaisuus kestänyt liian kauan! 

Synkkä loppuvuosi takana, ihana uusi vuosi edessä. Pimeys vie kaiken virkeyden ja nyt olen taas ylikierroksilla. Niin monta ideaa olen keksinyt bloggailua ajatellen. Tavoitteita, mitä haluaisin itse lukea ja miksi haluan, että lukijat tulevat blogiini.
Toivon, että saan luotua tästä semmoisen inspiraatio korin, jota kaivaa kun kaipaa piristävää askatelua tai käsityöideaa arkeen, innon loppuessa ja ajan ollessa vähissä nopeita siivousvinkkejä. Elämäntyyli ja fiilistely jutut tulee myös pysymään mukana. 

Haluaisin opetella ite pienien askelien avulla ekologisempaa elämiseen, siivouksessa, sisustamisessa, vaatetuksessa, käsitöissä ja liikkumisessa. Esittelen ideoitani ja heitän kysymyksiä aiheesta.

Vaikka blogini tällä hetkellä hyvin kuvastaakin minua ja tämän hetkistä elämääni: epäsäännöllinen, sekava, värikäs, välillä melko tylsäkin, positiivinen, tunteikas; haluaisin luoda siitä hieman selkeämmän ja helpomman hahmottaa.

Tässä ovat uudet tunnisteet, yritän pysyä seuraavissa teksteissäni ihan aiheessa:

blogi, elämä, origami, käsityöt, neulominen, tuunaus, ruoka eläimet, niksit, kotityöt, siivous, kotoilu, dyykkaus, kierrättäminen, lifestyle, down shifting, kirppis, ekologisuus, luonto, valokuvaus

Sivupalkkiin luon muutoman uuden pikalinkin, joilla pääsee lukemaan seuraavien tunnisteiden tekstejä:

Ruoka

Käsityöt

Neulominen

Tuunaus

Niksit

Siivous

Kierrättäminen

Odotan innolla kommetteja tästä muutoksesta ja haluan panostaa lisää blogiini ja luoda tästä kaikkien lempiharrastusteni kohtauspaikan. :)

__________________

Blogi työn alla toistaiseksi, ilmoitan kun muutokset saatu päätökseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti