sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Pehmeää terapiaa

Isälle isänpäiväksi kerrankin ajoissa valmistuneet lahjat:


Lapaset Novitan Seitsemän Veljestä -peruslapanen ohjeella, en ollut aiemmin kokeillut, mutta ohje toimi ihan hyvin. Hieman säätämistä aina tuon peukalon ja etusormen välisen kohdan kanssa. Reikä kun siihen aina jää, niin olen ommellut sen lankaa päätellessä umpeen.


Näistä sukista alotin viime keväänä, lanka näissä kaikissa on Novitan Seitsemän Veljestä Nostalgia, tuollainen ihana kurkkusalaatti.

Omaa lettipipoani vastaavan pipon vielä väsäsin, hieman koitin kavennuksia sieventää, muuten sama. Ohjehan tuolle kivalle palmikolle löytyi täältä.


Pipon päättely ei mennyt ihan nappiin, sitä eilen illalla väänsin. Voipi olla, että tänään tai huomenna viimeistelen sen, ja teen tuon päättelynkin uusiksi. Papalle pitäisi tällä viikolla vielä parit sukat kutaista, mummi kun antoi vanhoja sukanvarsia ja lankaa, jotta reiittyneet jalkaterät saisi neulottua uusiksi.
Muhkalle teen "jämä"langoista tälläistä pientä peittoa petiin. Leveys noin 70cm.2 kommenttia:

  1. Ihanan värikästä! Nuo lapaset näyttävät todella paksuilta ja lämpöisiltä! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Lämpimät varmasti ovat! Isäni pitää ylpeänä kaikkea neulomaani. Pari vuotta sitten sain hänelle neulottua villapaidan(kokoa XXL) ja on ollut talvisin hänelle todella rakas, kun asun täällä toisella puolella Suomea niin hän sitä pitäessään muistaa mut. <3

      Poista