keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Muut(t)oksia


































Pari kuukautta on suhahtanut nopeaan. Jännittäessä tulevaa. Paikatessa sairaslomia. Kesäyliopistossa. Kielikurssilla. Kotilomalla. Pysähtyessä. Nauttiessa. Juuri tästä.


Syksyllä meillä on edessä muutto. 2000km etelään, Müncheniin. Edessä on jännittävä seikkailu, uusi kieli ja mielenkiintoiset uudet maisemat. Työnhakua, kulttuuria, uusia ystäviä ja ikimuistoisia kokemuksia.



Kuitenkin samalla joutuu luopumaan. Muska ja kissat muuttavat Pohjoseen, äitin ja isän luo. Siskontyttöjä tulee kova ikävä! Tavaraa pitää pakata ja karsia suuresti. Kämppä tyhjentää ja siivota.



Kovasti työtä joutuu tekemään uutta opetellessa. Asunto Münchenistä on etsinnän alla. Mun pitäisi löytää työpaikka, ja opiskella Saksan verotukset yms. Mies "vaan" opiskelee englanniksi hieman erilaisessa ympäristössä. 



Mä haluaisin olla "Hausfru" ja kotoilla, mutten usko että se ihan täysin onnistuu. Jostain on rahaakin aina saatava, ainakin kun toinen on tälläinen tuhluri. ;D


2 kommenttia:

  1. Onpa sympaattinen koiravanhus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, parempaa koiraa saa hakea! <3 Tulee kova ikävä, kun syksyllä Muskan joudun jättämään Suomeen. Saati sitten uutta koiraa valitessa... =(

      Poista