keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Oli myrskyinen yö

Koko kesän väsymys on nyt nukuttu. Olin eilisen aikana hereillä kokonaiset kuusi tuntia. :) Kävin Muskan kans aamulenkillä klo 14, söin paistettuja nuudeleita aimo annoksen ja ihanan kaakaon jälkeen päätin vaan ottaa päikkärit. Mies tuli kotiin joskus kuuden maissa ja kyseli, että täälläkö vieläki nukutaan. 

En vaan jaksanu nousta. Kaikki keskeneräiset jutut ja ajatus siitä, että taas pitäis siivota ei vaan innostanu. Positiivisuus oli nollassa. Tuntui, ettei käsissä ollut voimaa ollenkaan. Jatkoin uniani kymppiin. Ihanasti nukutti, nyt on virtaa vaikka muille jakaa. 

Mieli on parempi kuin päivällä, vaikka harmittaakin, ettei oo kerenny kesällä tehdä niin paljon ku oisin halunnu. Ihanaa on kuitenkin ollut käydä kotona useammin ku viime kesänä.

Järkkäilin ja siivoilin, varasin pyykkivuoron aamulle ja nyt fiilistelen kynttilän valossa kuunnellen sateenropinaa ja pientä tuulta ikkunaa vasten. Mahtavaa!!

Huomenna meen pyöräileen. Pyöräilen Suvisaaristoon ja käyn kyläkaupassa. Ja siivoan ja leivon keksejä ihaniin keksirasioihin, jotka ostin maanantaina Fidalta. Voih, yritän olla ressaamatta tuosta Arvonnasta, mutta ei vaan voi mitään. Stressi saa mut kauhupaniikkiin, enkä saa mitään aikaseksi. Voih. Huomenna yritän!

Muutomia muitakin ihania löytöjä on tullut tehtyä, vaikkakin ollaan säästökuurilla. Autoreissu Euroopassa ois kolmen viikon päästä haaveena.

Olipas nasevaa. Huomenna ihania kuvia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti