keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kierrätyksen kärrynpyörä

Tällä viikolla on ollu melko harvinainen viikko. Oon saanu tavaraa ilmaseksi. Kierrätystehtaan ilmaistorille vein takin ja toin kotiin parit housut, Matinkylän kierrätyskeskuksesta maanantaina pikku kauppakassikotterollani roudasin ihanan hyllykön-lipaston-mikälie keittiöön. Ilmaiseksi!Tästä kaunokaisesta oli tuo hyllylevy hieman lohjennut irti, mutta käänsin sen vain toisin päin, vielä kestää silleen. Ehkäpä tässä joskus pitää vielä sitä vähän liimata ja ruuvata kestävämmäksi.

Ties mitä tästä hyllykokonaisuudesta nyt syntyy, Tigerista ostin ihanaa kuviollista kontaktimuovia, jolla meinaan tuunata tuon takaseinän ja tuon repsottavan tammiviilun saa kuulemma ihan uusiksi Bauhausista. Sinne siis heti kun kerkeen. Ja nuille muovilaatikoille keksin jotain uutta käyttöä varmaan meidän tulevaan siivouskaappiin, sekin tulee heti kun kerkeää Ikeaan. ;)


Tänään kävin Toinen Kierros -kirppiksellä järjestelemässä pöytääni ja totesin, että ilmaista hupia tuokin, olin saanut tilini plussan puolelle. Hymyssä suin ja pari uutta hamosta(ne ei ollu ilmasia.. 3€ ja 5€, työvaatteiksi aioin) kainalossa koiran kanssa tallustelimme kotiin. :)

Minkälaisia kierrätyslöytöjä te ootte tehny lähiaikoina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti