torstai 23. toukokuuta 2013

Eteisen pikaremppa - säilytystilojen kasvonkohotus


Tiistaina sain vihdoin käytyä Ikeassa. Vuokrasin Haukilahden Shelliltä pienen peräkärryn lainaan ja ajoin Espoon Ikeaan Lommilaan. Toin uudet kaapit kotiin ja vein vanhat Matinkylän Kierrätyskeskukseen samalla matkalla kun palautin peräkärryn. Kätevää. 

Tässä pikaisesti kuvat vanhoista kaapeista. Kenkiä tuohon kenkäkaappiin mahtui juuri ja juuri 9 paria, 2pari per lokero, yhteen lokeroon sulloin omia slipareita parit päällekäin. Takkien tilasta nyt sitten puhumattakaan. Kun meillä on vieraita, tuonne mahtui noin neljän tai kuuden ihmisen talvivaatteet, jos olin ottanu omamme eka kaapista pois.
Muutoma päivä lopulta meni, että sain uudet kaapit loppuun asti kasattua, oli hieman töitä ja leffailta ystävien kanssa ni ei vaan kerenny. Oli vähän Miehenki aikatauluista kii, millon kerkesi auttamaan.

Tässä ne nyt on:


Kengiä kuvasta voi melkein laskea, niiden säilytystila lähes tuplaantui!
Koirien ja kissojen tavarat muutti tuohon ylemmässä kuvassa olevaan valkoiseen laatikostoon. Siivousliinat ja pesuaineet asusti siinä aiemmin vessassa.


Vaatetangoissa molemmille omat väritunnisteiset hengarit. ;)


Aiempaan extralisänä tuli siivouskaappi:Oon tyytyväinen.  :D Vielä verhon laitan tuohon oveksi, näin säästyy huimasti tilaa kun ei tarvi ovia availla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti