perjantai 2. elokuuta 2013

Some Progress - Edistymistä

Moni asia odottaa tekemistä. Välillä sitä ei vaan saa aikaseksi. Eilen nukahdin 20:30. Kaamean raskas työpäivä takana olin ihan liian väsynyt. Jäi moni homma tekemättä. 

Tänään virkeänä heräsin kun mies kömpi töihin. Imuroin, pistin tiskikoneen pyörimään, korjasin kissojen raapimispuun, vihdoin ripustin huivit.Tiskikone hyrräämään! Millonkahan tämän hyllykön pinnan sais laitettua?Huiveja laitellessa mietin onkohan näitä tullut keräiltyä liikaa? Muutoma toistuvasti käytössä oleva huivi on eteisessä, mutta silti tässä Ikean hengarissa ois ollu vielä tilaa noin 15 huiville lisää. C:


 Onneks aina ei tarvii tiskata käsin. Kattilat koneeseen ja imuri puuhaamaan olkkarissa. Mahtavaa tiskausta, kun ei tarvii kun nauttia tuloksista. ;D

Käytiin Muskan kans pihalla pienellä harjaustuokiolla. Levitin viltin kaninkolojen päälle möykkyiselle nurmikolle. Koira nautiskeli.

Jotain kuitenkin oon saanut aiemminkin valmiiksi. Eteisen kaappi on nyt finished. (Kukaan ei huomaa tuota kissankarvaista tuolia..?)
Verhot ommeltu jo kaks viikkoa sitten. Niistä tuli aivan ihanat, vaikkakin Anttilan alelaarilla hieman epäilin tätä kangasta. Sopii hyvin näin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti